en nl

Historie

Finale ISBT tour 2011 in Plaza Bowling Reims

Kampioenen van de ISBT tour 2011 FINALS: Ron Oldfield (UK) and Jan Hodge (UK)

Opnieuw scoorde Ronny z'n tweede 300 in de 2egame van de laatste finaleronde. Het is zijn 24e perfect game.

Image38Image39Image37

Voor deze grote finale haaden zich 5 Nederlanders gekwalificeerd. John de Vries, Ben Penninkhof, Ad van der Jagt, Farida Pascoal en Henny van der Jagt.
Farida kon helaas niet op stoom komen. Henny daarentegen bereikte de 2e ronde en eindigde op de 8e plaats van deze Europese finale. Een mooie prestatie tussen die kanjers.
Bij de heren kwam Ad tussen de 44 spelers niet verder dan de 1e ronde en plaatste zich op de 35e plaats. John kwam er niet uit. Splitten en missers deden hem de das om en eindigde met 773 op de 29e plaats. Ben plaatste zich wel voor de 2e ronde en scoorde wel heel redelijk en plaatste zich daarmee voor de laatste en Final round. Met scores van 903, 1802 en 2588 eindige Ben op de 10e plaats aan het europese front. Een prima prestatie.

3. Results Enquete
  4. Thanks to participants / Bedankt deelnemers !

VERHOGING PRIJZENGELD !!

Gezien het succes van de 1e editie van het JENEVERSTAD toernooi, waar het aantal inschrijvingen onze stoutste dromen heeft overtroffen, kunnen wij, mede als gevolg van extra sponsor inkomsten, het prijzengeld verhogen van € 1965.- naar totaal € 2400.-

Musis Chandra Single toernooi

Van 31 maart t/m 9 april organiseert Musis Sacrum i.s.m. Chandrabowling Schiedam een B-sgl toernooi met 2 klassementen waaronder 50 plus!
Het is een mixed klassement dus dames en heren tesamen. Bonus tot pas 195 met max. 15. De dames krijgen 5 pins extra. Format 6 games europees, re-entry mogelijk. Inschrijfprijs € 50 Voor de 50+ een eigen prijzenpot. U kunt inschrijven bij Noëlle Haneveld per e-mail musis.chandra@hotmail.com [[L12]]

Charley Blom

Met grote droefenis moet ik jullie mededelen dat Charley Blom heden donderdag 8 september om 18:30 is overleden.

Senioren-treff Duisburg

Zie hier de uitslagen van het toernooi waaraan 35 Nederlanders deelnamen !

Radschläger Turnier 8-11 sept. 2011

Toernooi informatie

Image19 Image18 Kampioenen in Brussel Senior Open

Dames : 1eBarbara Karnasch (DE), 2e Marie-Louisa Carola (BE), 3eBrigite Fievet (BE)
Heren : 1e André Geelen (BE), 2e Brian Wilkins (UK), 3e Bill Goldwasser(BE)
Resultaten in Brussel

50+ Master Tour in Nederland

Keith Howes and Tineke Meerbeek Kampioenen: Keith Howes (UK) en Tineke Meerbeek (NL)
Na 15 tourstops, waren 84 heren en 44 dames uitgenodigd om op zondag 14 aug. in Chandra Nieuwegein de Master Finale te spelen.
In de voorrondes wisten Keith en Tineke zich te kwalificeren voor de grote finale waar 10 heren en 6 dames voor het kampioenschap speelden. [[B]]

Eerste 300 game !

Image14 De 1e 300 game is gegooid door Petra Duplois (DE) in de 1e ronde van de RoundRobin !!

[[8]] Top Women : Jan Hodge (UK) 1717, Dan Ahlquist Top Men : Dan Ahlquist (SE) 2031 (Ave. 241 scratch)

Foto's SSO 2011 zaterdag
Foto's SSO 2011 zondag (finale + Prijsuitreiking)

You can order Pictures. Mailto:teamsonica@gmail.com

Sie können Fotos bestellen auf Mailto:teamsonica@gmail.com

Andrew Chandra is vader geworden!!

Donderdag, 30 Juni.
Andrew en Sonia Chandra zijn de trotse ouders geworden van een prachtige dochter Aaliyah Jolisa.
De toernooi organisatie wenst de kersverse ouders en dochter veel gezondheid en vreugde voor de toekomst.

Als u een geukwens wilt toesturen mail aan: Andrew

Senior Open Bologna

In de 3e stop van de ISBT tour wist John de Vries als enige Nederlander via de Early Bird met 1364 + 1357 (2721)de Finale te bereiken. In de 1e ronde kon John zich staande te houden door met 873 op de 16e plaats te eindigen In de 2e finaleronde moest John helaas met 884 het onderspit delven. Ben Pennikhof viel net buiten de finales. Met een score van 1410 + 1392 (2752) kwam Ben slechts 8 pins tekort. Voor beide een prima prestatie tegen het grote geweld. Er werden 3 perfect games gegooid door Dante Didonfrancesco (IT), Juergen Press (DU) en Chris Vandamme (BE).
Winnaars : bij de Heren 1e Dante Didonfrancesco, 2e Santo Provenzi. Bij de Dames 1e Hildergard Kuhne, 2e Ingrid Rux.